TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Yurtiçi Araştırma Projeleri Destek Programı Kapsamında desteklenen projeler.

TÜBİTAK 2209/A Üniversite Öğrencileri Yurtiçi Araştırma Projeleri Destek Programı Kapsamında Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü 4. sınıf lisans öğrencilerinden Tuğba GÖKÇE’nin yürütücülüğünde 1919B011503637 numaralı “Balın kalitesi üzerine termal ve termal olmayan işlemlerin etkilerinin belirlenmesi” (Danışman: Doç. Dr. Baran ÖNAL ULUSOY) adlı proje ile Seda KANDEMİR’in yürütücülüğünde 1919B011503727 numaralı “Karanfil, Çörekotu ve Nane Oleoresinlerinin Enkapsülasyonu” (Danışman: Yrd. Doç. Dr. Seda ÖZGEN) adlı proje desteklenmeye değer bulmuştur.



Duyuru Tarihi: 10.5.2016

Etiketler :

Etiketler